torstai 30. lokakuuta 2014

Kulttuuria

Moi kaikki!
Viime postauksesta onkin jo aikaa. Syyksi voisin sanoa lähinnä koulusta johtuvan kiireen.
Toisaalta ei viime viikosta kauheasti kerrottavaa olisi ollutkaan. Sitä samaa mitä yleensä koulua ja treenejä. Poikkeus päiväksi voisin kuitenkin mainita lauantain, jolloin kävin Erikan kanssa elokuvissa katsomassa Annabellen.
 Elokuva oli ehdottomasti pelottavin koskaan näkemäni kauhuelokuva. Toisaalta elokuvateatterin suuri näyttö ja kovat äänet vaikuttivat varmasti myös. Oli miten oli suosittelen elokuvaa kaikille jotka pitävät kauhuelokuvista.


 
 
 
Illalla menossa viemään Ossia lenkille

Sunnuntai meni sitten omalla painollaan treenien ja koulun lomassa...

Maanantaikin oli tavallinen vähän tavallista kiireisempi päivä, joka ei juurikaan poikennut normaalista (koulu ja treenit).

Tiistaini taas alkoi kello 7.45 varmaan 8 torkutuksen jälkeen. koulusta pääsin lähtemään hieman aikaisemmin, sillä piti Ruotsin tunnilta (ei pakollinen, mutta jos kävi katsomassa sai 5 lisäpistettä kokeeseen, joten..) käydä katsomassa Vadelmavene pakolainen, joka osoittautui ihan hauskaksi elokuvaksi. Se ei ole paras näkemäni elokuva, mutta suosittelen sitä silti kaikille!
Kun vihdoin pääsin kotiin oli enää vajaa parituntia siihen, että piti lähteä treeneihin jotka loppuivat kello 21.30.
Päiväni päättyi kun vihdoin pääsin kunnon uneen jonka arvioin tapahtuneen noin 00.08.

Keskiviikko alkoi myös ihan normaalisti kahdeksannen torkutuksen jälkeen. Opettaja ilmoitti, että perjantaina on sanakoe 1,3 ja 4 kappaleista! Miten ehdin ikinä oppia niin monta sanaa kahdessa illassa?? Kaiken huipuksi illalla oli vielä yllättäen Englannin opettajan taholta tullut määräys mennä katsomaan villikalkkunaa. En edes muista milloin olen viimeksi käynyt katsomassa teatteri esitystä. Ja se maksoi 22€ !!


Esitys ei osoittautunut pettymykseksi, ehkä siksi etten siltä juuri mitään odottanutkaan. Pari hauskaa heittoakin löytyi, mutta yleisilme oli tylsä. Mitään ei tapahtunut. En suosittele, vaikka kyllä siellä vanhempi sukupolvi näytti hyvin viihtyvän.

 
Loppuun vielä jtn satunnaisia kuvia  viime viikolta
 
 
Nemo <3
 Ossi <3 <3 <3
 
:/ Pahoittelen lähes kaikkien kuvien laatua :/ Pitäisi alkaa kantaa järkkäriä enemmän mukana :/ 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti